Jak brakuje wiejskiego mleka coraz chętniej sięgam po roślinne zamienniki. Ale że śmietana?
Do pierogów z jagodami ta z migdałów pasuje idealnie. Kto nie ma benedyktyńskiej cierpliwości, żeby robić samemu, może kupować gotowe. No chyba, że cena go zastopuje, bo nie jest to tania sprawa. Już same migdały są drogie. Życie jest drogie, i to w każdym sensie.
PS. Zdjęcie robiłam do poranków w Sunvicie, polewał syn. Ja to sobie jednak dobrą robotę wybrałam, takie pyszności!
Ciekawie się zapowiada :)
OdpowiedzUsuńPysznie 🥣
UsuńTym bardziej, że nie masz problemu z metabolizmem, a może dzięki temu nie masz tego problemu :)
OdpowiedzUsuńMało i często. Tak lubię jeść. Pozdrawiam😊
Usuńmy poczyniłyśmy pierogi z wiśniami i borówkami :) pysznie jest :)
OdpowiedzUsuńNie wątpię 😋 wespół zespół milej 😁
Usuń