Składniki: 1 dojrzałe awokado, 1 dojrzały banan, mała łyżeczka soku z cytryny, 2 łyżki dobrego kakao, odrobinę syropu klonowego do smaku.
Owoce (tak, tak - awokado to owoc) obiegamy i zgniatamy widelcem. Dodajemy kakao, sok cytrynowy i syrop klonowy, dokładnie mieszamy. Gotowe! U nas na grzankach z czerstwych bułek.
Kot - jak widać - zatwierdził odbiór odremontowanego tarasu🐾🐾 A przed nami lato, gwarne i gorące jest dla mojego jesiennego temperamentu prawdziwym wyzwaniem. Trzeba go jednak jakoś godnie przeżyć. Dziś to nie będzie trudne - moje ulubione 23 stopnie!
Koci portret piękny :) avocado spróbuję :) kisses
OdpowiedzUsuńFotogeniczne zwierzę 😆 buziaki ślę i na awokado namawiam 🌿
UsuńAle fajnie, że tu trafiłam :D! Dzięki Marharithes, za udostępnienie posta (innego, ale co znaczą "kliki"), a Tobie Moniko, że ci się chce tak fajnie o jedzeniu i to tak fajnym pisać :D... Będę wracała.
OdpowiedzUsuńCieszę się, że trafiłaś :)
UsuńZapraszam, rozgość się proszę :-)
Usuń