09/05/2018

Praca w maju

Koncentruje się wokół retro-konfitur z derenia i pigwowca a także alergików i wegan - czym zastąpić co w kuchni szefowej z Bingen. Szczególnie ciepło zapraszam więc osoby na różnych dietach bez: jaj, nabiału, glutenu, cukru - KLIK.



Miałam dalekosiężne plany zabrać Was w plener nad staw, gdzie rośnie bluszczyk kurdybanek, ale nasza majówka - suto zakrapiana wirusem - skończyła się w łóżku, gdzie jeszcze potrwa. Stąd moje eksperymenty i podsumowania kulinarne.

2 komentarze:

  1. Ciastka już mi gdzieś mignęły, chyba działają na mnie podprogowo... zdrowiej kochana, wciąż marzę o formie glinianej. Uściski

    OdpowiedzUsuń
  2. Mogło być, że były 😊
    Syn z łóżka po półtora tygodnia leżenia powoli wstaje. Zdrowieje znaczy się 😊

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję